Kengät

Keskiajalla kengissä saattoi olla jopa puolimetriset suipot kärjet. Mikäli olet lyhyttä sorttia, käytä korkeakorkoisia saappaita polven alle ylettyvässä mekossa taikka hameessa pidentääksesi jalkojasi. Mä pystyn tekee mitä ainoastaan mun kengissä. Kenkiin kiinnitettävät liukuesteet antavat hyvän pidon. On tietysti hidas ainoastaan tunnelman pohjalta päätellä mitään, vaan huomasin tämän jalkapohjatuntuman merkityksen jokin aika sitten, jahka hankin uudet nahkasaappaat jotka esittelen samantien, kun saan he suutarista uusine kumipohjineen.

Osiris 40 -kengät on hoitaneet treenitossujen virkaa ihanasti. Tuli ainoastaan vähän ongelmia matkaan… Myöskään kantapää ei nykytietämyksen mukaan tarvitse jäykkää tukea. Kenkien yleisilme onkin rento: vintage-henkiset kulutukset ja rypytykset sekä ajan patina antavat aidoille nahkakengille sielukkuutta.

Mielenkiintoinen selvitys onkin myös kenkien heittäminen merkiksi reviirien rajoista, mikä tietyllä tavalla tukee omaa ajatustani kaupunkitilan haltuunotosta. Jos lähdetään liikkeelle materiaaleista, kengät on useimmiten tehty nahasta, keinonahasta tai kankaasta.

www.kengät.org
Kenkä kyllä venyy, vaan vain sivusuunnassa. Myös sanomalehti käy. Kokoihin ei kannata luottaa, jotta eri valmistajilla koot saattavat vaihdella suuresti. On syytä välttää kenkiä, joissa onkin syvä kuviointi pohjassa (vertaa esimerkiksi Kauniita matalia sekä korollisia saappaita onkin esim. Camperin, Pianon, Tamarisin sekä Vagabondin valikoimissa. Sama pätee muihin kangaskenkiin, joita on tarjolla kaikissa sateenkaaren väreissä.

Liikekieli on kaikkea mahdollista iskevästä ja tömistelevästä reggaetonista pehmeään salsaan sekä bachataan. Tarpeettomia kuljetuksia käy välttää, ja kuljettaa tuotteet maa- sekä meriteitse lentämisen sijaan. Tuotteita on kaikissa mahdollisissa muodoissa, ilman korkoa vai korolla, sekä värivaihtoehtoja on suuren määrän. Huomioi myöskin, onko lapsellasi kapea tai leveä jalka taikka korkea taikka matala jalkapöytä. Hänen aloitteestaan korkomuoti levisi ensin Ranskaan ja sieltä yhä Eurooppaan.

Kengät – eli kenkiä saapuvat

Hyödyt ja todennäköisyydet.