Category Archives: Laihduttaminen

Nopea laihdutus

Näitä ovat mm. kohtaan lukeutuvat henkilöt yrittävät selitellä laihduttamattomuuttaan juuri silloin, että “mä olen onnellinen just tällaisena”, silti olisi todellisuudessa ennemin hoikempia, jos pääsisivät ylipainostaan helposti ja vaivatta eroon. Harvalla onkin itsekuria moiseen, sen osoittavat tutkimustuloksetkin. Nälkäisenä myöskin vanhenee vaara näykkiä nälkäänsä sieltä täältä jotakin pientä, jahka nälkä onkin pahimmillaan.

Silloin kyse onkin selviytymisestä. Sitä kannattaa juoda 1,5-2 litraa vuorokaudessa. Pahimmillaan liian vähäenerginen ruokavalio “syö” myös lihaksiasi, tällöin poltat vähemmän kaloreita sekä lihot myöhemmin helpommin. Sen sijaan rasvaprosentin mittaus sekä omien silmien käyttö (löllyykö reidet vai ei, jospa jännität lihaksesi sekä yrität vatkata niiden päällä olevaa ihoa)) antanevat tarkemman tuloksen.

Laihdutus keinot

Liikunta kuluttaa energiaa, mitä saadaan nautitusta ravinnosta. Miehissä johtavat saksalaiset, toisena ovatkin kreikkalaiset ja kolmantena ovatkin suomalaiset! Hoikimpia on italialaiset sekä ranskalaiset. Tätä voikin harrastaa yksin, tämä ei ole kovin rankkaa eivätkä tunnu aluksikaan pahalta, tätä saattaa harrastaa missä vaan ulkona eikä tän harrastamiseen tartte esim. ostaa kuntosalikorttia. Tutkimuksen päätyttyä voitiin todeta, niin että 83 % nk.

Seuraa painoasi ja vyötärösi ympärystä seuraavan puolen 12kk ajan. Kehitys on ollut käsittämätöntä. Muista juoda tarpeeksi. Jos saat jonkun toisen laihduttamaan yhtaikaa kanssasi, yleensä parempi. Kaiken lisäksi liikunnasta tulee hyvä olo. Juon paljon kahvia rasvattoman maidon kanssa.

Homma onkin alkanut järkevöitymään vielä kun olenkin alkanut merkitsemään syömisiäni sekä liikuntakertojani kalorilaskuriin. Tavallinen laihduttaja harvoin yltää tällaisiin lukemiin. Vesi ei pelkästään puhdista elimistöä, vaan edistää aineenvaihdunnan toimintaa ja täytyy mielen virkeänä. silloin kun päämäärä onkin saavutettu, rupee helposti periksi antaminen vanhoille tottumuksille, jos ei oo varuillaan.