Category Archives: Sähkösavuke

Sähkötupakka kauppoja

Sähkötupakka kun ei ole tupakkatuote sekä tämän vuoksi sitä ei koske myöskään tupakkalaki. Saatavilla onkin monenlaisia makuvaihtoehtoja. Tässäkään asiassa myyjien ylistyspuheita ei joka kerta kannata uskoa, ne on harvoin todellisuutta vastaavia. Näin vältytään edellä mainituilta tilanteilta. Höyrystäjä onkin pienempi metallinen lohko ja cartomizer on yleensä suunnilleen saman kokoinen mutta tuotettu muovista. Jatkossa voikin tilata sähkötupakan osia tai oheistuotteita erikseen.

Normaalit ja muuhunkin kuin testikäyttöön tarkoitettujen sähkötupakoiden hinnat vaihtelevat muutamasta kympistä aina sataan euroon. Yleensä liuos koostuu enimmäkseen propyleeniglykolista tai glyseriinistä, mitä on jatkettu vedellä ja erilaisilla makuaineilla. Sähkötupakan patruunassa valjastettu neste höyrystetään kuumentamalla energiaa käyttäen.

Nikotiinipitoinen sähkötupakka

Kaikki ovat kommentoineet polttamisensa vähentyneen vaihtamisen päästä. Nikotiinituotteita saa jo kaupata ruokakaupoissa, sikäli miksi onkin näin ihmeessä Suomalaiset verkkokauppiaat ja kauppiaat eivät voi kaupata niikotiininesteitä sähkötupakoihin, vain kuluttajien täytyy ostaa he ulkomailta. Toinen siihen vähän liittyvä kriteeri on kuinka paljon ja kuinka lämmintä savun kaltaista e-savuke tuottaa, se vaikuttaa visuaalisuuden myös kurkkutuntuman kovuuteen.

Valtaosassa sähkötupakkatutkimuksista onkin lisäksi menetelmällisiä puutteita, ja ne perustuvat vastaajien käsityksiin tästä, kuinka ja miksi onkin näin he käyttävät sähkötupakkaa. sähkötupakan edut – sähkötupakka onkin näppärä ja helppokäyttöinen, joka on päivänselvä sujauttaa taskuun ja “sytyttää” halutessaan.

Sähkötupakkaa
Tästä johtuen sähkötupakan “savu” tuntuu kevyemmältä sekä pehmeämältä. Parasta olisikin joka kerta ensin selvittää onko sähkötupakan käyttö laillista kyseisissä tiloissa. Tiputa tippa vettä hieman teräsvillaa muistuttavalle osalle sähkötupakan päässä.

Tähän väliin on tietysti pakko todeta niin että myöskään kallis hinta ei merkitse automaattisesti laadukasta savuketta. Ennen ostamista, muista nähdä nettikauppalista ja hyödynnä alennuskoodit. Sähkötupakkaa ei sytytetä tulella, vaan se voi virtaa laturista ja onkin voimakkaasti käyttövalmis. Se tarkoittaisi, jotta nykykäytäntö, jossa sähkötupakan nikotiininesteet tilataan internetistä EU:n alueelta, ei enää onnistuisi.

Kannattaa kysellä vaikka keskustelualueeltamme lisätietoja. jep se valitettavasti kestää monta vuotta ennen kuin voidaan osoittamaan nämä pitkän aikavälin vaikutukset, terveysvaikutukset, terveyden haittavaikutukset sekä vaikutukset tupakoinnin lopettamiseen.