Category Archives: Takit-netistä

Takit

Takkia : http://www.takit.fi : valittaessa onkin syytä paneutua hupun istuvuuteen, mutta silmille putoava huppu tekevät takista käyttökelvottoman. Sitten pesin marseillesaippualla erittäin varovasti kylpyammeen pohjalla varoen venyttämästä tai vanuttamasta hiukkaakaan. Tarkista, jotta vetskari liukuu huomaamatta kiinni eikä takin sisävuori repsota ikävästi helmasta vai hihansuista.

Värit vaihtuvat tummempiin ja erityisesti mustaan, vain eroon tästä ei päästä. Ja silloin se ilosanoma oikeastaan takkiin liittyen. Kaulukseton sekä napiton, super yksinkertainen takki onkin tyylitietoinen valinta. Sateeseen ei kenties paras mahdollinen, mut en mä mitää sadettakkia aikonukkaa tuosta saaha.

Lisäksi mallistossa onkin molempia kankaita sikäli kauluspaitoina, vöinä, reppuina ja melkein sukkien kuosina.. En pidä kuvioista, minkä kontrastit ovat isot (musta-valkoinen). Sitä ei saa päästää kuivumaan. Takeissa ei oo liikaa yksityiskohtia, ainoastaan vähemmän onkin lisää -ajattelu onkin valttia. Syksyn ja talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Parkan idoli tulee 50-luvun Yhdysvaltojen armeijan lentohenkilökunnan vaatetuksesta.

( www.takit.fi/)
Tämä onkin juuri sitä mistä itsekin tykkään! Keräsin tähän omasta mielestäni tän syksyn ja vuoden sekä top-tuotteet. Ponchot pitävät pintansa syksyn viileydessä sekä housut ja farkut voidaan korvata useanlaisilla leggareilla, joiden kuosit ovat villin graafiset. Näitä on takin pituus ja napitus. Yleisilme on rento sekä naisellinen. Linjakkuus miellyttää silmää, ainakin minun silmiäni.

Takki

Uumaa korostava leveä vyö luo Celinen kokonaisuudesta hienostuneen. Mutta tänä talvena mennään näillä, plus tottakai tämä Nectarinesta löytynyt Peutereyn toppis, missä ei taatusti palele kovillakaan pakkasilla. Laadukkaan rotsin huomaa huolitelluista yksityiskohdista. Pue maskuliinisen bleiserin kanssa tyttömäin en pikkumekko kuin Hermés. / takit.fi / . Takin vyö voikin olla myöskin koriste. Olin miettinyt jo vuosia, että pitäisi ostaa uudet.

Kotiin, joka hengaritila alkaa olemaan kortilla johtuen allekirjoittaneen ikuisesta rakkaudesta takkeja kohtaan. Vedenpitävä takki on tärkeä prosenttimäärä asukokonaisuutta varsinkin viileissä sekä kosteissa oloissa. Muhkeat toppatakit ja nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa.

Takit

On kyllä mahottoman hyvännäkönen takki! Ja omaan silmään keltaset housut ja turkisreunus näyttää huomattavan hyvältä yhdessä ja erikseen :D Tänään tuli kyllä pakottava tarve jälkeen katsastamaan tää takki ihan itsekin kauppaan, tämän verran hyvältä osoittaa sekä nahkatakkia oon jo hetken etsinytkin :P Ihan tyhmää, tutisen vielä täällä viltin alla sekä kuumetta neljättä päivää.

Kapealinjaisemmissa takeissa vyötäröä sekä olkapäitä korostetaan ongelmitta. Syksyn takkivalikoimissa nähdäänkin huomattavasti räikeitä kuoseja ja eloisia värejä.

Takki

Ryhdikästä takkia maustaa militarihenkisyys. Näitä nilkkapituisia housuja on ollut esillä jo jonkin aikaa, vaan selkeää läpimenoa ei ehkä nykyään ole tapahtunut. Minä en täydy tästä, vain suosin perinteistä suoraa helmaa. Eli tälläkin hetkellä itsellä täytyisi olla auki tuo nettiselain, sillä eilen kuvatut kuvat siellä odottelevat, että tarttuisin hiireen ja väsäisin he kuntoon.

Tuulettuvuuden puolesta auttaa, jos takissa on avattavia hiha- vai kainaloaukkoja. Katutyylikuvat toimivat myös tämän trendin kohdalla erinomaisena inspiraatiolähteenä, sillä niissä kuvatut tilanteet -useimmiten- vastaavat myös monen meikäläisen arkea. Lisäksi myös klassisemmat denimvaatteet nykyaikaistuvat farkkupesujen vaihtuessa yhä digitaalisempaan aikaan.

Nyt kaikilta jokainen sormet sekä varpaat sekä mitkälie ulokkeet ristiin, että takki osoittaa livenä sekä meikkiksen yllä yhtä hyvältä kuin fotoissa mallitypyn päällä. Yritin haroa syksyn tarjontaa, vaan mielestäni mikään ei oikein nappaa täysillä. Itse asun tulee on hillitty, jota koristetaan yhdellä suurella näyttävällä korulla. Maskuliiniset vivahteet eivät sentään tarkoita naisellisuudesta luopumisesta.

Netistä, kangaskaupoista sekä kaupan lehtihyllystä saattaa tilata valmiskaavoja, mitkä on valmiiksi sarjoitettu eri kokoihin. Olet tehnyt todella nappivalinnan, itse olenkin ollu Barbourin (suur)käyttäjä jo pitkään ja jokainen takki onkin hintansa väärti. Pardessus-takki suunniteltiin päällystakiksi sekä emuloi paljon neuletakkia. Vielä mennään ohuella trenssillä, vaan kyllä kodin jo odotan kuluvan talvena ostamani mustan villakangastakin käyttöönottoa.

Rohkeimmat trendikokeilijat voivat hankkia melkein jenkkityylisen topatun baseball-takin. Kun jakussa riittää mittaa, se toimii vaikka mekkona. Apua voi mutta hakea katutyylistä. Viime talvena moni takki sai entistä lisää kyytiä erilaisissa reissuissa, elikkä nykyään olisivat merkittävä tarve kyseiselle takille.

Mantteli onkin myöskin Suomen puolustusvoimien käytössä oleva pitkä päällystakki. Piti toisin sanoen löytää kangas mikä ei ime vettä kuten sieni, tai tässä tapauksessa kuten vanha lakana. Bolero-malliset nahkatakit tulee ehdottomasti kätkee kaapin perälle.

Kompromisseihin onkin tyydyttävä, sillä nopeasti kuivuva pintamateriaali onkin yleensä voimakkaasti kuluva pintamateriaali. Kaapista löytyy tällä hetkellä kahdeksan kyseisen merkin takkia, öljykangastakkien lisäksi suosittelen myöskin duffeleiden ja tikkitakkien laatua. Vielä muutamia vuosia silloin musta ja harmaa olivat yllättävän hallitsevia sävyjä katukuvassa, vaan onneksi kuluvan aikoina myöskin me suomalaiset olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin.

Pelisse osoittautui vaikka kohta huonosti käytettäväksi mekon kanssa, mutta mekkojen leventyneet hihat eivät mahtuneet enää takin hihojen alle. Pussimaiset hihat vajaamittaiset, leveät hihat pussimaiset ja paikkataskut ylettömän kapea linja taikka pussimainen linja empirelinja Kartiovartaloinen suosii takin valinnassa yksinkertainen linjakkuus pääntie V taikka hallittu saatta, kunhan takkia ei napiteta ylös saakka hallitunkokoiset kaulukset täyspitkät hihat voivat olla näyttävän leveät vai pussimaiset hihansuista vajaamittaiset hihat pituus: ylälantio-, lantio-, reisi- taikka polvipituus, pitkälle katiolle sopii myös tätä pidempikin taskut: esittelevät taskut sallittuja, kunhan ne ovatkin vyötärön alapuolella Kartiovartaloinen välttää takin valinnassa suuret, näyttävät kaulukset epoletit rintataskut ylhäältä pussimaiset hihat empirelinja ruutu- ja poikkiraitakuoseja vyötärön yläpuolella Myös Gucci innoittaa loistamaan.

Siihen asti kantsii käydä tutustumassa Herttoniemen Outlet 6 -liikkeeseen, mihin viemme jokainen edellisten kausien samplet sekä isommat erät tuotteita.

Takkeja netissä

Niiden kanssa onkin turha yrittää maastoutua massaan. / http://www.takit.fi/ / . Takissa onkin kaulus sekä se on yleensä ottaen edestä avonainen. Suojasäällä lyhyempi jakkumalli lämmittää nimenomaan mukavasti, kun jälleen kovilla pakkasilla pitempi malli suojaa myös reisiä. Siihen asti kantsii sattua tutustumassa Herttoniemen Outlet 6 -liikkeeseen, mihin viemme kaikki edellisten kausien samplet sekä isommat erät tuotteita. Sirot hartialinjat ja pehmeän pyöreät leikkaukset helmoissa sekä kauluksissa tykkäävät mallin naisellisen sirona.

Kangas löytyi Ek:n vahakankaista. Suomen syksy onkin niin lyhyt, että kevyellä talvitakilla pärjää reippaan koko kauden. Talveksi itsellä onkin polvipituinen oliivinvihreä trenssimallinen villakangastakki ja punainen Canada Goosen untuvatakki. Testatuista yleiskäyttöön suunnitelluista outdoor- elikkä kaksikerroksisista takeista melkein kaikilla oli jonkinlaisia vaikeuksia pärjätä kosteudesta. Takki näyttää sopivan useaan makuun. Saappaissa värinä dominoi musta sekä varrenpituus ylettyy jopa yli polvien.

Myös kauluksen istuvuus ja tuulelta suojaavuus täytyy testata kunnolla sovittamalla. No menin vahingossa selailemaan vaatteita sekä kuten aina, varsinaisesti olin jälleen siellä katselemassa näitä aivan ihania takkeja… Mulla onkin sieltä nykyään 2 farkkutakkia ja kaksi tekonahkatakkia, ne onkin ihan mun lemppareita sekä näkyvät tosi monesti asuissanikin :) Niissä on niin merkittävästi yksityiskohtia, erottuvat toisista takeista sekä musta se on parasta, kun ei oo mikään ginan takki jonka onkin silloinkaan jonka kolmannella tytöllä päällä, kun kuljet keskustassa.

Takit

Viime talvena usea takki sai aikaisempaa enemmän kyytiä erilaisissa reissuissa, elikkä nykyisin olisi merkittävä tarve kyseiselle takille. Näytöskuvien muuntaminen arkipukeutumiseen voi kuitenkin välillä tuntua hankalalta.

Näppärä saattaa myös valmistaa takin itsekin. Takin kaulus ja hihat suojaavat myöskin kylmyydeltä sekä tuulelta. Kaikilla internetistä tilattavilla tuotteilla on lain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus, täten voit hyvillä mielin tilata uuden ja upean vaatekappaleen vai asukokonaisuuden. Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin on tarpeen.