Category Archives: Takki

Takkeja blogi

Se ei vie liikaa huomiota, ei hautaa alleen tai hyppää silmille. Sirot hartialinjat ja pehmeän pyöreät leikkaukset helmoissa sekä kauluksissa tykkäävät mallin naisellisen sirona. Uusin tulokas takkiperheessäni onkin Barbourin öljykangastakki, josta haaveilin vuosi sitten. Asusteissa onkin tarjolla ylisuuria koruja ja kekseliäitä kenkiä. Helman kuuluu ulottua juuri pepun yläpuolelle. Rippuu minkätyylinen ihminen hän on.

Lisäksi myöskin perinteisemmät denimvaatteet uudistuvat farkkupesujen siirtyessä yhä digitaalisempaan aikaan. Olenkin silloin etsinyt tumman sinistä pikkumustaa, sekä löysin Tiger of Swedeniltä Strech-villakankaisen Meka dressin värinä night blue. Sen muutamaksi löytyi oranssi fleecehuopa, välillä Jyskistä varta vasten ompeuksiin hankittu. Lodenia pidettiin aluksi köyhän suomen asusteena, vaan tästä tuli myöhemmin kaiken jengin (myös aateliston) paljon käyttämä asuste.

Minkä maahantuojan takki se mahtaa olla?

Toivottavasti tästä jutusta oli iloa ja hyötyä ees jollekin ja itse varsinkin tämän jutun tekemisen jälkeen olen hieman lisää innoissani syksyn tulosta. Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, tunnollista tikinpituuden sekä paininjalan puristuksen säätämistä. Kauluksia käy näkymään kaikkialla ja niillä saakin stailattua asut oman näköisiksi. Tämä : www.takit.fi/ : on täysin ihana! Löysin sen vieläpä varsin halvalla ruotsalaisesta verkkokaupasta.

Valkoisen takin pituus on juuri nappiin kuten noiden kaikkien muidenkin. Polvipituinen pidentää linjaa sekä korostaa sääriä. Varsi onkin silti rento ja lähes hieman liian reipas. Näppäräsorminen virkkaa itse uniikin somisteen. Ja jos noin onnellisesti käy, niin meikä ei kyllä riisu kaunokaista päältään koko syksynä! Ei tämä nykyään tietenkään yllä alkuperäisen haaveidenkohteen tasolle, vain realiteetit ja hyvinkin pienen hinnan huomioon ottaen varsin oiva lohtuversio.

Takit netissä

Lisäksi mallistossa onkin molempia kankaita niin kauluspaitoina, vöinä, reppuina sekä lähes sukkien kuosina.. http://www.takit.fi. Takissa onkin myös irroitettava huppu, missä on nätti ruutukangasvuori. Takkia onkin valjastettu jo vuosisatojen ajan, ja esim. 1800-luvulla miesten takki oli usein pitkä polviin asti ylettyvä vaatekappale. Kauden muoti tarjoaa runsaasti valinnan varaa, se on täynnä leikkisyyttä sekä rohkeita värejä, lämpimiä neuleita, perinteistä juhlatyyliä ja persoonallista takkimuotia.

Pue maskuliinisen bleiserin kanssa tyttömäin en pikkumekko kuten Hermés. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi ja sametti.