Category Archives: Talvitakit

Talvitakkeja

Viime talvena jahka takki jäi vain haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka niistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää noita superkokoja. Talvitakkien mallit ovatkin pitkään pysyneet klassisina. Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen 6:n 12kk kuluttua edelleen ihastuneena, silti se onkin aika nähty jo. Pian olisi aika ajatella talvitakin hankintaa.

Talvitakki

Syyssateet ovat jo tulleet ja talvikin on pian jo ovella. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia. -70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voikin enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste.

Suomen armeijan talviharjoitus rupee. – http://www.takit.fi/talvitakki – . Talvitakki voikin olla kuitenkin kirkkaanvihreä, siinä tän ei välttämättä tarvitse koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta. -50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia ja pysyttelevät pidä sisällään. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Viisastuin viimevuodesta senverran, jotta menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin.

Talvitakit / www.takit.fi/talvitakki/ / netissä

Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja on eri sorttisia, mutta pääsääntöisesti ne jaetaan villakangastakkeihin sekä toppatakkeihin. Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi onkin lämmin sekä laadukas naisten talvitakki. Tilaa www.takit.fi/talvitakki/ myös takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä toiset vuoden muotivaatteet. Valikoima kattaa eri sorttisia värejä, materiaalija sekä kokoja.

Minkä merkkinen talvitakki tää olisi?

Varmasti aivan kätevää, jospa palttoille on tilaa eteisessä. Tätä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, mitä rakastin niin merkittävästi, niin että käytin tän rikki. Mikäs tän mukavampaa, jotta täällä tykätään takeista – periaatteessa. No okei menin minä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli on myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi.

Talvimuodin talvitakki näkyvät mahtavina netissä

Niin ja menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus käy taas. Ja kun tekevät itse, saa sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Tuumataan vaatekaappia ja imutetaan vanhan takin alle usempi pusero ja olemme katu uskottavia julkkisten tyyliin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi vuoden kylmyyteen, sillä meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuten villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima.