Category Archives: Talvitakki

Talvitakkeja

Onneksi vaikka tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuin säähän sekä näin on myöskin talvipakkasten laita. . Käytännöllisyyden ei tartte kävästä tyylin edelle myöskään talvitakkien suhteen, sillä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä ja superlämpimiä talvitakkeja. Tää onkin myöskin mun ainut musta talvitakki mikä sinänsä onkin aika outoa. silloin kun ilmat viilenevät, on aika taas miettiä uuden talvitakin ostoa.

Ja roikkuuhan vinttikomerossani nykyään petroolinsininen vintagetekoturkki, joka on hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka. Pian ois aika ajatella talvitakin hankintaa. : takit.fi/talvitakki/ : . Talvitakki on täysin ehdoton ostaminen kotimaassa. Vielä muutamia vuosia sitten musta ja harmaa oli huomattavan hallitsevia sävyjä katukuvassa, vaan onneksi viimeisen aikoina myös me ihmiset olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin.

Olisi myös kätsyä, jos takit ois esimerkiksi mustia, mutta jostain syystä minulla ei oo ollut mustaa talvitakkia silloin lukiovuosien. Kaapissa minulla on vieläkään näiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, jonka onkin mukava vetäistä päälle milloin vaan, vain en oikein viihdy siinä mutta se onkin aika muodoton. Noh niin nykyisin puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, vaan parempi tämä myöhään kuin ei milloinkaan. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia sekä merkit naisellisia.

Talvitakit netissä

Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori sekä päätä suojaava huppu pitävät sinut lämpimänä lähes säässä kuin säässä. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut ennemin ostan vaikka sen hernekeittopurkin ja ruisleipää. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion todella pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… / www.takit.fi/talvitakki/ / . Tämä onkin helppo yhdistää arkeen kuten juhlaan ja vielä se on ainut juhlallisempi talvitakki mikä omistan.

Suomen ilmasto määrittelee usein tän, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Olkoonkin kauden trendiväri, kaipaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi on superlämmin ja laadukas naisten talvitakki.

Talvitakit netissä

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna jahka Kossua ei voi enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Talvitakki pystyy olla silti kirkkaanvihreä, mutta tän ei pakosti tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta.