Sähkötupakka ansiot

Sähkötupakointi onkin aiheuttanut keskustelua myös asiakkaissa. Sähkötupakkaa voi kevyesti erehtyä luulemaan aidoksi savukkeeksi ja se onkin hämmentänyt joitain asiakkaita. Ravintoloitsijalla ja kahvilanpitäjillä onkin kuitenkin oikeus kieltää sähkötupakan käyttö, jospa se häiritsee muita asiakkaita tai jospa tämä ei sovi paikan tyyliin. Tosin virheellisistä viranomaisilmoituksista voi seurata ravintolalle ongelmia.

Sähkötupakka on mitä mainioin vaihtoehto tupakoitsijalle jonka tahtoo tupakoida jatkossa edullisemmin taikka haluaa lopettaa polttamisen totaalisesti. Sähkötupakan hinnat on paljon edullisemmat kuten vanhanaikaisen röökin. Sähkötupakka onkin mahtava tuote, silloin tupakoitsijan ei tarvitse luopua tavastaan, vain voikin tuprutella jatkossa ilman tappavia aineita ja pahan hajuista hengitystä.

Sähkötupakka nimensä mukaisesti toimii sähköllä joten tupakassa onkin patteri. Akku kestää käyttämisestä riippuen useammasta tunnista muutamaan päivään, minkä kuluttua tämä tulee asettaa laturiin. Akkuja on hyvä olla kaksin kappalein, että latauksen kuluessa onkin jo toinen patteri käyttövalmiina. Akun lataukseen voi kulua pari tunti, sikäli ei tartte odotella turhaan akun latautumista.

Suomessa sähkötupakan huimia etuja kansanterveydelle ei oo vieläkään havaittu ja sähkötupakan nikotiinia sisältävien ampullien myymiseen ei ole oikeastaan myönnetty kotimaassa kenellekään lupaa. Netistä on vaikka totaalisen laillista ostaa sähkötupakoita ja nikotiinittomia patruunoita. Yksityiset henkilöt saattavat tilata myöskin nikotiinia sisältäviä e-nesteitä ETA-alueen sisältä tietyin rajoituksin. Suuri lohko tilaa kuitenkin myös nikotiinia sisältäviä sähkötupakan nesteitä ulkomailta myöskin ETA-alueen ulkopuolelta sekä sellainen kansalaistottelemattomuus onkin vaan hyvä asia: sähkötupakka ja nikotiinia sisällään pitävät nestepatruunat ovatkin auttaneet useita pääsemään eroon hengenvaarallisesta tupakoinnista, täten perusteet rajoituksille on järjenvastaisia.