Sähkötupakka pitäisi kieltää

Mitä suurempi kapasiteetti, tätä isompi määrä sähkötupakasta voi henkosia yhdellä latauskerralla. vesisateella ilman kosteusprosentti onkin käytännössä täysin, jolloin jokainen hengittää 100 prosenttista vesihöyryä, vaan ei siitäkään voi vesikeuhkoa! Myös uimahalleissa, joissa on avoin vesiastia (allas) vailla kosteusprosentti on täysin jota kaikki hengittävät. Helsinkiläinen Anssi Seppälä, 25, oli röökannut kessua kymmenen vuotta aikaisemmin kuten kokeili sähkötupakkaa 2 kuukautta sitten.

Englannin kieliset termit ovat atomizer (koteloitu lämmitysvastus), cartridge (pumpulia sisältävä säiliö, mihin liuos onkin imeytetty, liitetään höyrystimeen niin, niin että pumpuli koskettaa vastusta) ja tank elikkä säiliö.

Tottakai mukaan mahtuu joka kerta viallisia maanantaikappaleita taikka tuotteita jotka eivät henkilön omia mieltymyksiä vastaa ja näistä syntyy satunnaisia negatiivisia mielipiteitä. Tällöin LED valo rupee vilkkua. Laitteen yleistyessä tämä varmemmin tunnistetaan helpommin sekä sen käyttämiseen liittyviä säädöksiä tullaan varmasti tekemään.

Onkin toki edistysaskel vaihtaa tavalliset rööki sähkösavukkeisiin. Jos laitteen käytöstä käy huono olo niin olet varmasti valinnut laitteen jonka onkin nikotiinipitoisuuden osalta liian vahva höyryttelysi tahtiin nähden. Nikotiinia sisältävän sähkötupakan tilaamiseen tarvitset lääkereseptin.

Sähkötupakka hinta

Sähkötupakan cartomizer pitää sisällään nestemäistä nikotiinia sekä propyleeniglykolia. Jos jälleen haluat jotain persoonallisempaa niin valintasi onkin e-sikari (DSE-701, Joye301, RN-4062…) vai e-piippu (DSE-601, KR-608, Joye307…). Tupakkalaki ei ota kantaa tupakkajäljitelmien sekä tupakan vastikkeiden maahantuontiin taikka myyntiin. Kyllä se valitettavasti kestää monta vuotta aikaisemmin kuten pystytään osoittamaan nämä pitkän aikavälin vaikutukset, terveysvaikutukset, terveyden haittavaikutukset ja vaikutukset tupakoinnin lopettamiseen.

Sähkötupakka vaaraksi keholle

Miksi sähkötupakan kaupan salliminen aiheuttaisi mitään erityistä ongelmaa kouluissa? Eikö Tuominen ole kuullut semmoisesta kuin myynnin ikärajat? Suomessa kaupataan täysi-ikäisille nykyäänkin esimerkiksi alkoholia, ilotulitusraketteja sekä lähes aseita. Sähkötupakan aloituspakkauksia, mitkä sisällään pitävät kaiken tarvittavan, kaupataan 15 eurosta 50 taalan hintaan mallista ja ostopaikasta riippuen. Kanteet olivat nostettu paikallisessa, alueellisessa ja kansallisessa oikeusistuimissa.

Yhdysvalloista ja Kiinasta saa tilata sähkötupakkatarvikkeita, vain ei nikotiinia sisällään pitäviä tuotteita.