Sähkötupakka täytyy laillistaa

Hauskana yksityiskohtana sähkötupakan ”tulipää” joten ledi palaa normisti punaisena kun tuotetta imee, muistuttaen noin normaalia savuketta. Akkua pyritään ladata verkkolaturilla tai tietokoneen usb-portin kautta. Joka kolmas tupakkasairaus, sydän- ja verisuonitauti johtuu tupakasta.

Sähkötupakka vahvistukseksi keuhkoille

Samalla valtio menettää verotuloja meneteystä kaupasta ja kansan palkoista. Omalla kulutuksellani, näin 1000 mAh/päivä, niitä akkuja pitäisi ladata neljä tai viisi kertaa päivässä ja se onkin hieman hankalaa ja työlästä. Nikotiinittomien ja nikotiinipitoisten täyttönesteiden hinnoilla ei ole juurikaan eroa.

Led-valon merkitys on näyttää että höyrystin onkin aktiivinen sekä valoa käytetään myös ilmoittamaan toisista sähkötupakan toiminnoista (kuten ylikuumenemissuoja sekä akun latauksen edistyminen). Nesteiden alkuperää sekä valmistusta ei toistaiseksi vieläkään valvota, joten niiden sisällöstä ei ole tarkkaa tietoa, ja monet nikotiinittomat liuokset voivat eräissä tapauksissa sisältää nikotiinia.

Onko sähkötupakka vaarallinen?

Sähkötupakan  liuos on useimmiten propyleeniglykolipohjainen. Kun imet sähkötupakkaa, saat sisääsi vesihöyryä, minkä voit puhaltaa pihalle kuin tupakan savua. Hänen mukaansa kielto voitaisiin toteuttaa samalla tavoin kuten nuuskan kielto aikoinaan eli lisäämällä lakiin tätä koskeva säännös. Sähkötupakassa käytettävä neste kustantaa n.

Pelottaako sähkötupakka?

Toinen hyvä keino välttyä pettymykseltä onkin kiertää oikealta tupakalta esittelevät (ulkonäkö, koko) laitteet kaukaa. Sähkötupakan täyttöneste maksaa 30ml pullossa n. Mikäli käytät nesteitä jotka sisältävät nikotiinia, altistat itsesi nikotiinin haitoille. Cartomizer onkin yhdistelmä, jossa vastus ja pumpulisäiliö ovatkin samassa kuoressa. Sähkötupakka sopii jokaiselle vakituisille sekä satunnaisille tupakoitsijoille, jotka haluavat jälkeen eroon tupakasta.

Sähkötupakka onkin julkisuudessa ollu 12kk ’12 aikana suuren määrän. Mikäli tahdot testata jotain aivan muuta, löytyy sähköistä tupakkaa myös eri väreissä ja malleissa. Koko ajan kuulee uusia sähkötupakan vastustamiskeinoja sekä kieltoja sähkötupakalle latelee eri paikoissa kuten ravintoloissa ja yleisissä tiloissa.

Suomen lääkelaitoksen ja valtion kanta onkin, jotta nikotiiniampullejen myynti onkin kieletty. Minä en kehota olemaan noudattamatta tuottajan ohjeita, vain sähkötupakassa käytettävät Li-Ion -akut eivät ota itseensä latauksen kestosta, oli se sitten pitkä tai pikainen aika. Sähkötupakan höyryn tuotto aktivoituu kun manuaalisen akun nappi pidetään alas painettuna sekä automaattisella akulla imemällä.