Sähkötupakka vaaraksi keuhkoille

Onko sähkötupakka tupakkatuote? Sähkötupakalla  ei ole tupakkakasvin kanssa mitään tekemistä, eli se ei oo tupakkatuote. Yhtiö sai ensimmäisen kansainvälisen patentin tuotteelle vuonna 2007. Mainontakielto on sähkötupakan osalta yhtä laaja kuten muillakin tupakkatuotteilla ja tupakointivälineillä. Nikotiinituotteet apteekista tai kaupasta onkin usein kallimpia kuten varisinainen tupakointi.

Sähkötupakkatuotteita on eri sorttisia sekä heidän osat sekä toiminta pystyy vähän erota toisistaan. Muun muassa Yhdysvaltain lääkeviranomaisen FDA:n (Food and Drug Administration) tutkimuksissa onkin käynyt ilmi, jotta sähkötupakat tuottavat hengityskaasuun vähäisiä määriä kasvaimia aiheuttavia nitrosamiineja ja jäänestoaineessa käytettävää myrkyllistä dietyleeniglykolia (Westenberger 2009).

Tuotetta onkin myyty voimakkailla väitteillä, joissa on korostettu tuotteen turvallisuutta ja hyötyjä esimerkiksi tupakoinnin lopettamisessa. Vaikken röökannut kuten kenties vajaan askin päivässä, sikäli käsitettiin olevan minulla usein todella voimakasta tupakkayskää, ainakin aamuisin. Tällä hetkellä saat siirtää tupakoinnin aivan uudelle tasolle ja vaihtaa savukkeen sähkötupakkaan! Sähkötupakka onkin elektroninen härpäke, mikä emuloi savuketta, tuntuu savukkeelta sekä maistuu savukkeelle. 15-30 päivää käyttöaikaa.

Sähkötupakkaa

Siksi se on turvallinen myös ympäristölle: tämä ei saastuta ilmaa eivätkä roskaa luontoa. Sähkötupakan säännöllinen ylläpitohuolto pidentää röökin elinikää merkittävästi ja savuttelu pysyy yhtä mukavana koko ajan jahka härpäke toimii niin kuin pitääkin.

Tupakointikielto koskee tupakkatuotteiden tupakointia taikka käyttämistä, mutta ei sähkötupakoita. Ensimmäistä kertaa sähkötupakkaan tutustuessasi kannattaa melkein aina tilata jokin suosittu aloituspaketti, joka pitää sisällään laturin, monia akkuja ja höyrystäjiä sekä parin patruunan testaamista varten.

Sähkötupakka maksuton tietolähde

Sanottakoon, jotta keuhkoahtaumatauti sekä keuhkosyöpä ovat niitä, joihin tupakoijat kuolevat yleisimmin. Syöjäsolujen aiheuttaja saattoi olla nikotiinihöyryn sisältämä glyseriini. Kolmas sähkötupakan määrä on nimeltään höyrystäjä sekä tämä sijaitsee akun ja nestepatruunan välissä.