Takit

Takkia : http://www.takit.fi : valittaessa onkin syytä paneutua hupun istuvuuteen, mutta silmille putoava huppu tekevät takista käyttökelvottoman. Sitten pesin marseillesaippualla erittäin varovasti kylpyammeen pohjalla varoen venyttämästä tai vanuttamasta hiukkaakaan. Tarkista, jotta vetskari liukuu huomaamatta kiinni eikä takin sisävuori repsota ikävästi helmasta vai hihansuista.

Värit vaihtuvat tummempiin ja erityisesti mustaan, vain eroon tästä ei päästä. Ja silloin se ilosanoma oikeastaan takkiin liittyen. Kaulukseton sekä napiton, super yksinkertainen takki onkin tyylitietoinen valinta. Sateeseen ei kenties paras mahdollinen, mut en mä mitää sadettakkia aikonukkaa tuosta saaha.

Lisäksi mallistossa onkin molempia kankaita sikäli kauluspaitoina, vöinä, reppuina ja melkein sukkien kuosina.. En pidä kuvioista, minkä kontrastit ovat isot (musta-valkoinen). Sitä ei saa päästää kuivumaan. Takeissa ei oo liikaa yksityiskohtia, ainoastaan vähemmän onkin lisää -ajattelu onkin valttia. Syksyn ja talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Parkan idoli tulee 50-luvun Yhdysvaltojen armeijan lentohenkilökunnan vaatetuksesta.

( www.takit.fi/)
Tämä onkin juuri sitä mistä itsekin tykkään! Keräsin tähän omasta mielestäni tän syksyn ja vuoden sekä top-tuotteet. Ponchot pitävät pintansa syksyn viileydessä sekä housut ja farkut voidaan korvata useanlaisilla leggareilla, joiden kuosit ovat villin graafiset. Näitä on takin pituus ja napitus. Yleisilme on rento sekä naisellinen. Linjakkuus miellyttää silmää, ainakin minun silmiäni.

Takki

Uumaa korostava leveä vyö luo Celinen kokonaisuudesta hienostuneen. Mutta tänä talvena mennään näillä, plus tottakai tämä Nectarinesta löytynyt Peutereyn toppis, missä ei taatusti palele kovillakaan pakkasilla. Laadukkaan rotsin huomaa huolitelluista yksityiskohdista. Pue maskuliinisen bleiserin kanssa tyttömäin en pikkumekko kuin Hermés. / takit.fi / . Takin vyö voikin olla myöskin koriste. Olin miettinyt jo vuosia, että pitäisi ostaa uudet.

Kotiin, joka hengaritila alkaa olemaan kortilla johtuen allekirjoittaneen ikuisesta rakkaudesta takkeja kohtaan. Vedenpitävä takki on tärkeä prosenttimäärä asukokonaisuutta varsinkin viileissä sekä kosteissa oloissa. Muhkeat toppatakit ja nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa.

Takit

On kyllä mahottoman hyvännäkönen takki! Ja omaan silmään keltaset housut ja turkisreunus näyttää huomattavan hyvältä yhdessä ja erikseen :D Tänään tuli kyllä pakottava tarve jälkeen katsastamaan tää takki ihan itsekin kauppaan, tämän verran hyvältä osoittaa sekä nahkatakkia oon jo hetken etsinytkin :P Ihan tyhmää, tutisen vielä täällä viltin alla sekä kuumetta neljättä päivää.

Kapealinjaisemmissa takeissa vyötäröä sekä olkapäitä korostetaan ongelmitta. Syksyn takkivalikoimissa nähdäänkin huomattavasti räikeitä kuoseja ja eloisia värejä.