Takkeja netissä

Niiden kanssa onkin turha yrittää maastoutua massaan. / http://www.takit.fi/ / . Takissa onkin kaulus sekä se on yleensä ottaen edestä avonainen. Suojasäällä lyhyempi jakkumalli lämmittää nimenomaan mukavasti, kun jälleen kovilla pakkasilla pitempi malli suojaa myös reisiä. Siihen asti kantsii sattua tutustumassa Herttoniemen Outlet 6 -liikkeeseen, mihin viemme kaikki edellisten kausien samplet sekä isommat erät tuotteita. Sirot hartialinjat ja pehmeän pyöreät leikkaukset helmoissa sekä kauluksissa tykkäävät mallin naisellisen sirona.

Kangas löytyi Ek:n vahakankaista. Suomen syksy onkin niin lyhyt, että kevyellä talvitakilla pärjää reippaan koko kauden. Talveksi itsellä onkin polvipituinen oliivinvihreä trenssimallinen villakangastakki ja punainen Canada Goosen untuvatakki. Testatuista yleiskäyttöön suunnitelluista outdoor- elikkä kaksikerroksisista takeista melkein kaikilla oli jonkinlaisia vaikeuksia pärjätä kosteudesta. Takki näyttää sopivan useaan makuun. Saappaissa värinä dominoi musta sekä varrenpituus ylettyy jopa yli polvien.

Myös kauluksen istuvuus ja tuulelta suojaavuus täytyy testata kunnolla sovittamalla. No menin vahingossa selailemaan vaatteita sekä kuten aina, varsinaisesti olin jälleen siellä katselemassa näitä aivan ihania takkeja… Mulla onkin sieltä nykyään 2 farkkutakkia ja kaksi tekonahkatakkia, ne onkin ihan mun lemppareita sekä näkyvät tosi monesti asuissanikin :) Niissä on niin merkittävästi yksityiskohtia, erottuvat toisista takeista sekä musta se on parasta, kun ei oo mikään ginan takki jonka onkin silloinkaan jonka kolmannella tytöllä päällä, kun kuljet keskustassa.

Takit

Viime talvena usea takki sai aikaisempaa enemmän kyytiä erilaisissa reissuissa, elikkä nykyisin olisi merkittävä tarve kyseiselle takille. Näytöskuvien muuntaminen arkipukeutumiseen voi kuitenkin välillä tuntua hankalalta.

Näppärä saattaa myös valmistaa takin itsekin. Takin kaulus ja hihat suojaavat myöskin kylmyydeltä sekä tuulelta. Kaikilla internetistä tilattavilla tuotteilla on lain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus, täten voit hyvillä mielin tilata uuden ja upean vaatekappaleen vai asukokonaisuuden. Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin on tarpeen.