Takki

Ne vaativat kovin pieni päänteisen puseron, jotta sopivat..luulisin. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi ja sametti. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka ovatkin kenties 12kk tärkein vaatehankinta. Ja silloinkaan se ilosanoma loppujen lopuksi takkiin liittyen. Mutta tänä talvena mennään näillä, plus tottakai se Nectarinesta löydetty Peutereyn toppis, jossa ei taatusti palele kovillakaan pakkasilla.

Nyt takki onkin jo kansallisasu. Voi kuulostaa hassulta, vaan ekat takkikaupat tehdään jo heinäkuun lopussa. Auta sekä kerro mikä näistä on mielestäsi paras? Otsikon sana on juuri nyt niin puhkikulutettu, niin että sillä mahtaa olla jo reikä keskellä.

- jos takkiin tulee merkkejä, päällitaskuja tms, ompele ensiksi he paikoilleen. Kun muut ovatkin olleet liian jotain väriin, tyyliin, lämmittävyyteen tai sellaiseen liittyen niin tämä onkin käynyt joka kerta. Sain kuulemma pukeutua täällä ensimmäistä kertaa maailman ihanimpaan uuteen syystakkiini! Ostin Katri Niskasen Moss-takin juuri ennen reissuun lähtöäni Katrin uudesta liikkeestä ja olen malttamattomanan odottanut syksyisiä säitä niin että pääsisin pukeutumaan uuteen takkiini.

Kelpaisiko tää takki suomalaiselle?

1900-luvulla syntyi monia takkiversioita. Inspiroidu frakkitakin linjoista ja suuntaa kirppiksille. . weekdaylla oli aivan mieletön pikainen nahkahihanen takki, just tollasta harmaata villakangasta ja mustilla nahkahihoilla mut nopea sekä sellanen hieman biker-henkinen, ei harmikseni (lompakon onneksi…) sopinut mulle ku oli aika levee mut vois ehkä sopii miehille! Saksan riippumaton tuotetestaussäätiö Stiftung Warentest tutki 17 ulkoilutakkia.

Syysmuodin yllättyksellisyys näkyy nykyisin myöskin printeissä yleensä kesäkuukausiin liitettyjen kukkakuosien siirtyessä kylmän kauden vaatetukseen! Syyskukat on rohkeita, graafisia ja täyteläisen värisiä sekä samalla niissä onkin ripaus vanhanajan fiilistä. Ongelmat alkoivat viimeistään sillä vaiheessa, kun takkien päällismateriaalin kyllästysaineet olivat kuluneet, eivätkä vesi enää päässyt helmeilemään takin pinnasta pois.

Talvikauden takki näyttäytyvät hienoina verkkokaupoissa

Melkein mikä kerta kun tämä on päälläni joku kertoo kaunis, joista tämä on?. Vanha luottojakku voi käden käänteessä uuden ilmeen, kun irrotat napit ja koristelet takin ketjulla. Takin – http://www.takit.fi/ – alalaitaa kutsutaan (takin) helmaksi. Tykästyi vaikka kuluvan talvena ostamaani Vilan beigeen toppatakkiin, jota tulen käyttämään tänäkin talvena.