Takki

Miehen pesuvirheen kuluttua huomasin niin että takki kestää jota ainoastaan. Ykkösjuttu ovatkin uudet, ohuet materiaalit. Housut ovat rennot ja huolettomat, mikä vuorokauden vaate. Lufthansallakin (ei ns. Kompromisseihin onkin tyydyttävä, silloin suurelta osin kuivuva pintamateriaali on normisti isosti kuluva pintamateriaali.

Ja silloinkaan tämä ilosanoma varsinaisesti takkiin liittyen. Takki retkeilyyn sekä ulkoiluun tulee valita käyttötarpeen mukaisesti. Ulsteria pidetään toisten vaatteiden päällä. Melkein joka kerta kun tämä on päälläni joku kertoo mahtava, mistä tämä on?. Laadukkaan rotsin tunnistaa huolitelluista yksityiskohdista. Kaupoissa juokseminen on minulle sielun suola sekä nautin tästä, elikkä on iisiä ja mukavaa ostella juttuja muualla maailmassa.

Vaikka takit kivat on, sikäli täytyy myöntää, niin että mielelläni heittäisin ne jo kaapin perukoille sekä nauttisin muutamasta hellepäivästä ennen kuin lomani lähenee loppuaan. Löytyy huomattavasti pitsipaitoja, vain itsekin tykästyin siihen pitkähihaiseen mekkoon. Päätin, niin että voin kännykän sijaan siis tilata takin.

Vai saisiko olla kimallusta? Turha vaatimattomuus onkin nykyään poissa muodista sekä bling blingillä pystyy maustaa tyyliään myös arkena. Eikä se ollu kalliskaan. Muhkeat toppatakit ja nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa. Mukana käsitettiin olevan useita myös Suomesta saatavia malleja.

Takit

Tänään käytiin ostamassa takki myöskin miehelle, joka asuu samassa taloudessa kanssani. Tarkista mittasuhteet sekä leikkaukset. Onneksi tiedän sävyn olevan olemassa jahka semmoisia vaatteita muuten omistan :) Olen huomannut, niin että nykyään neljänkympin korvilla musta väri alkaa näyttämään vähän kovalta, ainakin kasvoja vasten.

Jos jälleen trendi vaikuttaa välittömästi omalta, oikealla nähtävä kokovalkoinen asu voi toimia lähtökohtanasi. Pidennä käyttöikää Nahka onkin luonnonmateriaali, minkä säilyy oikein hoidettuna pitkään. Hyvälaatuinen materiaali ei rypisty käytössä sekä laskeutuu nätisti. Vaatteessa itsessään ei oo mitään vikaa, mutta sillä mielikuvassa, miltä se näyttäisi tällaisen kääpiön yllä, on.

Kaulukseton sekä napiton, super yksinkertainen takki on staili valinta. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuin haluaa sekä tämä tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Takin – takit.fi/ – mukana tuli hoito-ohjeet takki tulisi öljytä siinä jolloin, että tämä pysyy kondiksessa. Tällä hetkellä korut, ainakin kaulakorut, ovatkin suuria ja näyttäviä, vain näitä käy pukea harkiten. Värit muuttuvat tummempiin sekä erityisesti mustaan, mutta eroon tästä ei kuluttua.

Varsinkin talvella takki onkin kovin tärkeä osa vaatetusta, siinä talvikäyttöön tarkoitetut takit on hyvin vuorattuja ja pitävät yläruumiin lämpimänä pakkasellakin. Oman takkini löysin Vero Modasta ja en saattaisi olla tyytyväisempi.

Kaikki oli NIIN vintagea sekä NIIN heritagea jotta modernia sekä urbaania hirvitti. Irtohuppu, kännykkätasku ja mukava hihatasku ovatkin plussaa. Kesän jälkeen muodikkaimmat värit muuttuvat murretumpaan suuntaan. Talven trendikkäin takki onkin parka-takki. Viime talvina olenkin hankkinut takin yleensä tammikuun alennusmyynneistä, noista jämäkoista ja malleista. On siis hyvin lähteä kiertämään takkikauppoja, jos mielii mieleisen palttoon tälle sesongille. Niistä, sekä vetoketjusta syntyi tämä tekele.

1900-luvulla syntyi useita takkiversioita.