Tag Archives: Auto Kamera

Autokamera 2.5 tuuman polttoväli

Tältä autokameralta ei edes jää mitään tallentamatta. Videoita voikin digitaalisesti käsittelemään ja poliisin pitäisi pystyä ensin varmistamaan tallenteen aitous. Tuote käy yhdeltä suurelta autokameravalmistajalta, jolla on usean vuosikymmenen kokemus autokameratekniikasta. Lupaa ei olisi herunut. Tietosuojavaltuutetun tehtävä onkin edistää hyvää tietojenkäsittelytapaa ja ihmisten oikeutta yksityisyyteen.

Laitteessa myös liikkeentunnistin. autokameran peilin oikeassa reunassa on oma pieni LCD-näyttö (2,4 tuumaa, 480×234). Lisäksi videolla täytyisi näkyä selkeä tilanne kolarista, niin että syyllisestä ei ois mitään epäselvyyttä.

Niiden odotetaan ylittävän suosiossaan jopa navigaattorit, sillä autovideokamera on Venäjän teillä huomattavasti navigaattoria tärkeämpi. Kuljettaja kertoo asentavansa tupakansytytinlaturilla virtaa saavan autokameran imukupilla tuulilasiin joka kerta ennen työvuoron alkua. Jokaisella onkin oikeus tietää, miksi tietoja kerätään, kuka noita kerää ja joihin heitä onkin merkitys käyttää.

autokamera kiinnitetään joko tuulilasiin imukupilla taikka sisäpeiliin pidikkeillä. rekka-autoilijat, kuorma-autoilijat, taxit, linja-autot, jakeluautot, matkailijat jne. Esim. Venäjän hallituksen työntekijöiden erikoisvilkuilla varustetut autot rikkovat Moskovassa liikennesääntöjä systemaattisen räikeästi.

Yhtiö onkin aikaisemmin pohtinut autokameroiden asentamista, mutta päätyi ratkaisuun, ettei kameroita asenneta. Olen testannut vasta kotona ja ulkona, ja päivänvalossa jotta pimeässä. Peruskameran saa muutamalla kymmenellä eurolla jahka taas laadukkaammasta mallista voi pulittaa toista sataa euroa. Niitä elokuvia olisivat mukava katsella vuosien kuluttua. Aarnio silti näköisversioi, niin että tulkinta onkin eri, jospa autokamerat asentaa liikenneyhtiö.

halpa autokamera autoon

Esimerkiksi Nobina Oy ei oo sentään antanut lupaa moiseen. Heti jahka sairasloma päättyy, pääsen kokeilemaan rekassa. Bussiyhtiöt ovatkin aiemmin tiedustelleet tietosuojavaltuutetun toimistosta, saako myöskin liikennettä tai esimerkiksi linja-autopysäkkejä kuvata, tällöin kävisi esimerkiksi toteen, pysähtyykö kuljettaja pysäkeillä.

Jos joku törmää autooni pysäköintipaikalla, autokamera käynnistyy 1 minuutin ajaksi. Lopulta keksin sähköjohdolle kuitenkin niin näkymättömän reitin tupakansytytinpistorasiasta, jotta autokameran saatuani luovuin totaalisesti tuosta suunnitelmasta. Itse laitoin tuollaisen autokameran autoon kiinteästi jahka aloin opettamaan lasta opetusluvalla.

No mulla ollut autokamera autossa n. Kamera käynnistyy joka kerta kun auton pistorasiaan tulee virtaa, täten auton käynnistyksen yhteydessä ja sammuu jahka auton virrat sammutetaan.