Tag Archives: Hypoxi

Mitä hypoxi on?

Jos ongelma-alue onkin esimerkiksi reidet, laskevat ne HYPOXIn avulla kolme kertaa lisää kuten tavallisella liikunnalla. Lasken Hypoxin eduksi vaikka tämän, niin että sillä pitää itsekin tekemään myös fyysisesti jotain, eivätkä tuloksia lupailla tulevaksi vaikkapa liimailemalla erinäisiä tarroja jalkapohjiin ;) Plus niin että tässä siis ei tarvitse vetää millään ketoosilinjalla vaan päin vastoin: hiilareiden tärkeyttä aikaisemmin Hypoxi-hoitoa korostetaan täysin erityisesti! Eli menin paikalle autuaan tietämättömänä, tai no, tiesin jotta jossai pöntössä ehkä poljetaan vain melkein tuohon kaikki tietämykseni perustui.

Huippu olo tuli sekä nykyään silloin rupee oikeesti tiukka treeni sekä ruokavalio. HYPOXIn avustuksella voit kohdentaa rasvanpolton niin, niin että suurin lohko rasvasta palaa ongelma-alueeltasi, eivätkä esimerkiksi kasvoista vai rinnoista. Vältyt myös pikadieettien jo-jo efektiltä.

Lauantaina jälleen tuli muuten syötyä reilusti, illalla oli tyttöjen bileita ja illanvietossa kuohuvan kyytipoikana meni melkoinen lohko karkkia (pusuja, lakuja, irtokarkkia, just name it)… Sisällytä hiilihydraatteja ruokavalioon, etenkin HYPOXIa edeltävällä aterialla.

Ruokavaliotaan Jethro ei oo muuttanut kamalan paljon, mutta syömisen rytmiä sekä annosten kokoa kyllä. Lyhin hoitojakso onkin 12 kertaa, elikkä näin 4 viikkoa. Painoa tärkeämpi mittari onkin vaikka vatsan, lantion ja reisien alueelta lähtevät sentit. Jee, tänään koitti viimein se päivä, jota oon innolla odottanut about tästä saakka jahka kuulin Hypoxin saapuvan Joensuuhun! :) Pääsin siis ensimmäistä kertaa hyppäämään sekä ihopukuun niin että pyörän päälle, sekä testaamaan aiheuta juttien sekä toisten fitnesskisujen hehkuttamaa treenimuotoa.

Hypoxi

Suosittelemme, etä luotat henkilökuntaamme laitevalinnassa – he ovatkin koulutettuja sekä kokeneita! Konsultaatio sisältää laitekokeilun. L250-laite kohdentaa rasvanpolton samoille ongelma-alueille kuten S120-laite. Jo 5:nnen kerran kuluttua huomasin huomattavasti muutosta. Saat parhaat tulokset jahka käyt HYPOXIssa säännöllisesti kolme kertaa viikossa.

Ongelma-alueen verenkierto ja aineenvaihdunta toimivat paremmin. Harjoittelu tapahtuu kolme kertaa viikossa, puoli tuntia kerrallaan. Hypoxin saattaa maksaa myös liikuntaseteleillä- sekä korteilla täten nekin nykyään käyttämiseen, ettekä haudo näitä siellä laatikossa sekä viimeisenä päivänä mene silloin ostamaan niillä jotakin typerää! Samoin heiltä voi lahjakortteja, joten jos onkin synttärit/joulu/nimipäivä sikäli ehdottomasti pyytäkää lahjakorttia hypoxiin! Yksi ei-kirurgisista vartalonmuokkaushoidoista on Hypoxi, minkä onkin varsinkin fitnessharrastajien suosiossa.

Vaikuttaako Hypoxi treeniin

Täysin Mustajoki ei Hypoxia sittenkään tyrmää, mutta henkilön mielestään onkin hyvä, että hoitojakson aikana on päivitettävä myöskin ruokailutottumuksia.