Tag Archives: Takit-netistä

Takit

Monikäyttöisyyttä enemmän myöskin kovin pelkistetty kaula-aukko, mihin voi tätä jotakin erilaisin asustein. Tästä / takit.fi/ / tämä lähtee – talveen laskeutuminen! Minulla onkin tällä hetkellä jokapäiväisessä käytössä neljä takkia, mistä kaksi uuden sesongin mallistoja. Hillitymmistä väreistä pitävät saattavat puolestaan verhoutua armeijan vihreään, laventeliin taikka suklaanruskeaan.

Olenkin jo yrittanyt silmailla jotain tyylikasta, naisellista, mutta paksua sekä lamminta toppatakkia… Syystakkia etsin vuosikausia, että halusin, niin että takissa olisivat jokin kuosi, korostetut saumaompeleet tai muu piristävä efekti. Ostin nimenomaan uuden talvitakin, vaan tämä ei ole ulkomuodoltaan tietyllä tavalla.

Takki – http://www.takit.fi/ – netistä

Se käsitettiin olevan samaa keskitasoa kuin esimerkiksi sadan dollarin hintainen Columbia Mission Air II Shell. Ponchot tykkäävät pintansa syksyn viileydessä ja housut sekä farkut saatetaan korvata monenlaisilla leggareilla, joiden kuosit ovat villin graafiset. Jokaisella sesongilla trendien kirjo laaja sekä jokainen näytöslavoilla esitellyt tuulahdukset eivät välttämättä istu sellaisenaan jo hyväksi todettuun itsensä stailiin.

Katso, niin että vyötärö onkin kohdallaan. Parhaat paketit ovatkin yksinkertaisia. Nahkatakki on parhaimmillaan kuin mahtava ystävä: pehmeä mutta jämäkkä. Lisäksi tulevan sesongin trendeihin kuuluvat ruutukuosit, etenkin rohkeina ja suurina pintoina.

Kumpi tai kampi takki iskee enemmän? Monet teistä kiinnostuivat kovasti pari postaus silloinkaan nähdystä tummansinisestä militäärihenkisestä takista. Löysin tässäpä vahingossa Yhteishyvän pukeutumisoppaan eri vartalotyypeille.

Niistä, ja vetoketjusta syntyi se tekele. Ja nykyisin olen tosi onnellinen etten hommannut sitä harmaata trenssia, koska tilasin eilen Asokselta seuraavan River Islandin takin: Damn, valinnan vaikeutta! Olen tilannut jo talvea varte uuden mustan sekä valkoisen takin, ja ajattelin, että jotakin tästä väliltä ois myöskin mukava hommata. Vaatekauppias seuraa tarkasti säätiloja, vain tilauksia ei voi tehdä arvaamattomien säiden vuoksi.