Tag Archives: Takki netissä

Takkeja blogi

Se ei vie liikaa huomiota, ei hautaa alleen tai hyppää silmille. Sirot hartialinjat ja pehmeän pyöreät leikkaukset helmoissa sekä kauluksissa tykkäävät mallin naisellisen sirona. Uusin tulokas takkiperheessäni onkin Barbourin öljykangastakki, josta haaveilin vuosi sitten. Asusteissa onkin tarjolla ylisuuria koruja ja kekseliäitä kenkiä. Helman kuuluu ulottua juuri pepun yläpuolelle. Rippuu minkätyylinen ihminen hän on.

Lisäksi myöskin perinteisemmät denimvaatteet uudistuvat farkkupesujen siirtyessä yhä digitaalisempaan aikaan. Olenkin silloin etsinyt tumman sinistä pikkumustaa, sekä löysin Tiger of Swedeniltä Strech-villakankaisen Meka dressin värinä night blue. Sen muutamaksi löytyi oranssi fleecehuopa, välillä Jyskistä varta vasten ompeuksiin hankittu. Lodenia pidettiin aluksi köyhän suomen asusteena, vaan tästä tuli myöhemmin kaiken jengin (myös aateliston) paljon käyttämä asuste.

Minkä maahantuojan takki se mahtaa olla?

Toivottavasti tästä jutusta oli iloa ja hyötyä ees jollekin ja itse varsinkin tämän jutun tekemisen jälkeen olen hieman lisää innoissani syksyn tulosta. Hakkeja, aukileikkauksia, saumojen aukisilittämisiä, tunnollista tikinpituuden sekä paininjalan puristuksen säätämistä. Kauluksia käy näkymään kaikkialla ja niillä saakin stailattua asut oman näköisiksi. Tämä : www.takit.fi/ : on täysin ihana! Löysin sen vieläpä varsin halvalla ruotsalaisesta verkkokaupasta.

Valkoisen takin pituus on juuri nappiin kuten noiden kaikkien muidenkin. Polvipituinen pidentää linjaa sekä korostaa sääriä. Varsi onkin silti rento ja lähes hieman liian reipas. Näppäräsorminen virkkaa itse uniikin somisteen. Ja jos noin onnellisesti käy, niin meikä ei kyllä riisu kaunokaista päältään koko syksynä! Ei tämä nykyään tietenkään yllä alkuperäisen haaveidenkohteen tasolle, vain realiteetit ja hyvinkin pienen hinnan huomioon ottaen varsin oiva lohtuversio.

Takit netissä

Lisäksi mallistossa onkin molempia kankaita niin kauluspaitoina, vöinä, reppuina sekä lähes sukkien kuosina.. http://www.takit.fi. Takissa onkin myös irroitettava huppu, missä on nätti ruutukangasvuori. Takkia onkin valjastettu jo vuosisatojen ajan, ja esim. 1800-luvulla miesten takki oli usein pitkä polviin asti ylettyvä vaatekappale. Kauden muoti tarjoaa runsaasti valinnan varaa, se on täynnä leikkisyyttä sekä rohkeita värejä, lämpimiä neuleita, perinteistä juhlatyyliä ja persoonallista takkimuotia.

Pue maskuliinisen bleiserin kanssa tyttömäin en pikkumekko kuten Hermés. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi ja sametti.

Takkeja netissä

Niiden kanssa onkin turha yrittää maastoutua massaan. / http://www.takit.fi/ / . Takissa onkin kaulus sekä se on yleensä ottaen edestä avonainen. Suojasäällä lyhyempi jakkumalli lämmittää nimenomaan mukavasti, kun jälleen kovilla pakkasilla pitempi malli suojaa myös reisiä. Siihen asti kantsii sattua tutustumassa Herttoniemen Outlet 6 -liikkeeseen, mihin viemme kaikki edellisten kausien samplet sekä isommat erät tuotteita. Sirot hartialinjat ja pehmeän pyöreät leikkaukset helmoissa sekä kauluksissa tykkäävät mallin naisellisen sirona.

Kangas löytyi Ek:n vahakankaista. Suomen syksy onkin niin lyhyt, että kevyellä talvitakilla pärjää reippaan koko kauden. Talveksi itsellä onkin polvipituinen oliivinvihreä trenssimallinen villakangastakki ja punainen Canada Goosen untuvatakki. Testatuista yleiskäyttöön suunnitelluista outdoor- elikkä kaksikerroksisista takeista melkein kaikilla oli jonkinlaisia vaikeuksia pärjätä kosteudesta. Takki näyttää sopivan useaan makuun. Saappaissa värinä dominoi musta sekä varrenpituus ylettyy jopa yli polvien.

Myös kauluksen istuvuus ja tuulelta suojaavuus täytyy testata kunnolla sovittamalla. No menin vahingossa selailemaan vaatteita sekä kuten aina, varsinaisesti olin jälleen siellä katselemassa näitä aivan ihania takkeja… Mulla onkin sieltä nykyään 2 farkkutakkia ja kaksi tekonahkatakkia, ne onkin ihan mun lemppareita sekä näkyvät tosi monesti asuissanikin :) Niissä on niin merkittävästi yksityiskohtia, erottuvat toisista takeista sekä musta se on parasta, kun ei oo mikään ginan takki jonka onkin silloinkaan jonka kolmannella tytöllä päällä, kun kuljet keskustassa.

Takit

Viime talvena usea takki sai aikaisempaa enemmän kyytiä erilaisissa reissuissa, elikkä nykyisin olisi merkittävä tarve kyseiselle takille. Näytöskuvien muuntaminen arkipukeutumiseen voi kuitenkin välillä tuntua hankalalta.

Näppärä saattaa myös valmistaa takin itsekin. Takin kaulus ja hihat suojaavat myöskin kylmyydeltä sekä tuulelta. Kaikilla internetistä tilattavilla tuotteilla on lain mukaisesti 14 päivän palautusoikeus, täten voit hyvillä mielin tilata uuden ja upean vaatekappaleen vai asukokonaisuuden. Ajattelin vaikka uhrata tän verran rahaa uuteen talvitakkiin, joka todellakin on tarpeen.