Tag Archives: Takki

Takki

Miehen pesuvirheen kuluttua huomasin niin että takki kestää jota ainoastaan. Ykkösjuttu ovatkin uudet, ohuet materiaalit. Housut ovat rennot ja huolettomat, mikä vuorokauden vaate. Lufthansallakin (ei ns. Kompromisseihin onkin tyydyttävä, silloin suurelta osin kuivuva pintamateriaali on normisti isosti kuluva pintamateriaali.

Ja silloinkaan tämä ilosanoma varsinaisesti takkiin liittyen. Takki retkeilyyn sekä ulkoiluun tulee valita käyttötarpeen mukaisesti. Ulsteria pidetään toisten vaatteiden päällä. Melkein joka kerta kun tämä on päälläni joku kertoo mahtava, mistä tämä on?. Laadukkaan rotsin tunnistaa huolitelluista yksityiskohdista. Kaupoissa juokseminen on minulle sielun suola sekä nautin tästä, elikkä on iisiä ja mukavaa ostella juttuja muualla maailmassa.

Vaikka takit kivat on, sikäli täytyy myöntää, niin että mielelläni heittäisin ne jo kaapin perukoille sekä nauttisin muutamasta hellepäivästä ennen kuin lomani lähenee loppuaan. Löytyy huomattavasti pitsipaitoja, vain itsekin tykästyin siihen pitkähihaiseen mekkoon. Päätin, niin että voin kännykän sijaan siis tilata takin.

Vai saisiko olla kimallusta? Turha vaatimattomuus onkin nykyään poissa muodista sekä bling blingillä pystyy maustaa tyyliään myös arkena. Eikä se ollu kalliskaan. Muhkeat toppatakit ja nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa. Mukana käsitettiin olevan useita myös Suomesta saatavia malleja.

Takit

Tänään käytiin ostamassa takki myöskin miehelle, joka asuu samassa taloudessa kanssani. Tarkista mittasuhteet sekä leikkaukset. Onneksi tiedän sävyn olevan olemassa jahka semmoisia vaatteita muuten omistan :) Olen huomannut, niin että nykyään neljänkympin korvilla musta väri alkaa näyttämään vähän kovalta, ainakin kasvoja vasten.

Jos jälleen trendi vaikuttaa välittömästi omalta, oikealla nähtävä kokovalkoinen asu voi toimia lähtökohtanasi. Pidennä käyttöikää Nahka onkin luonnonmateriaali, minkä säilyy oikein hoidettuna pitkään. Hyvälaatuinen materiaali ei rypisty käytössä sekä laskeutuu nätisti. Vaatteessa itsessään ei oo mitään vikaa, mutta sillä mielikuvassa, miltä se näyttäisi tällaisen kääpiön yllä, on.

Kaulukseton sekä napiton, super yksinkertainen takki on staili valinta. Tällöin takista voi nimenomaan sellaisen kuin haluaa sekä tämä tehdäänn istumaan juuri omalle vartalolle. Takin – takit.fi/ – mukana tuli hoito-ohjeet takki tulisi öljytä siinä jolloin, että tämä pysyy kondiksessa. Tällä hetkellä korut, ainakin kaulakorut, ovatkin suuria ja näyttäviä, vain näitä käy pukea harkiten. Värit muuttuvat tummempiin sekä erityisesti mustaan, mutta eroon tästä ei kuluttua.

Varsinkin talvella takki onkin kovin tärkeä osa vaatetusta, siinä talvikäyttöön tarkoitetut takit on hyvin vuorattuja ja pitävät yläruumiin lämpimänä pakkasellakin. Oman takkini löysin Vero Modasta ja en saattaisi olla tyytyväisempi.

Kaikki oli NIIN vintagea sekä NIIN heritagea jotta modernia sekä urbaania hirvitti. Irtohuppu, kännykkätasku ja mukava hihatasku ovatkin plussaa. Kesän jälkeen muodikkaimmat värit muuttuvat murretumpaan suuntaan. Talven trendikkäin takki onkin parka-takki. Viime talvina olenkin hankkinut takin yleensä tammikuun alennusmyynneistä, noista jämäkoista ja malleista. On siis hyvin lähteä kiertämään takkikauppoja, jos mielii mieleisen palttoon tälle sesongille. Niistä, sekä vetoketjusta syntyi tämä tekele.

1900-luvulla syntyi useita takkiversioita.

Takki

Ne vaativat kovin pieni päänteisen puseron, jotta sopivat..luulisin. Materiaaleista pinnalle nousevat nahka, pitsi ja sametti. Syksyn tullen suomalaiset kääriytyvät talvitakkeihinsa, jotka ovatkin kenties 12kk tärkein vaatehankinta. Ja silloinkaan se ilosanoma loppujen lopuksi takkiin liittyen. Mutta tänä talvena mennään näillä, plus tottakai se Nectarinesta löydetty Peutereyn toppis, jossa ei taatusti palele kovillakaan pakkasilla.

Nyt takki onkin jo kansallisasu. Voi kuulostaa hassulta, vaan ekat takkikaupat tehdään jo heinäkuun lopussa. Auta sekä kerro mikä näistä on mielestäsi paras? Otsikon sana on juuri nyt niin puhkikulutettu, niin että sillä mahtaa olla jo reikä keskellä.

- jos takkiin tulee merkkejä, päällitaskuja tms, ompele ensiksi he paikoilleen. Kun muut ovatkin olleet liian jotain väriin, tyyliin, lämmittävyyteen tai sellaiseen liittyen niin tämä onkin käynyt joka kerta. Sain kuulemma pukeutua täällä ensimmäistä kertaa maailman ihanimpaan uuteen syystakkiini! Ostin Katri Niskasen Moss-takin juuri ennen reissuun lähtöäni Katrin uudesta liikkeestä ja olen malttamattomanan odottanut syksyisiä säitä niin että pääsisin pukeutumaan uuteen takkiini.

Kelpaisiko tää takki suomalaiselle?

1900-luvulla syntyi monia takkiversioita. Inspiroidu frakkitakin linjoista ja suuntaa kirppiksille. . weekdaylla oli aivan mieletön pikainen nahkahihanen takki, just tollasta harmaata villakangasta ja mustilla nahkahihoilla mut nopea sekä sellanen hieman biker-henkinen, ei harmikseni (lompakon onneksi…) sopinut mulle ku oli aika levee mut vois ehkä sopii miehille! Saksan riippumaton tuotetestaussäätiö Stiftung Warentest tutki 17 ulkoilutakkia.

Syysmuodin yllättyksellisyys näkyy nykyisin myöskin printeissä yleensä kesäkuukausiin liitettyjen kukkakuosien siirtyessä kylmän kauden vaatetukseen! Syyskukat on rohkeita, graafisia ja täyteläisen värisiä sekä samalla niissä onkin ripaus vanhanajan fiilistä. Ongelmat alkoivat viimeistään sillä vaiheessa, kun takkien päällismateriaalin kyllästysaineet olivat kuluneet, eivätkä vesi enää päässyt helmeilemään takin pinnasta pois.

Talvikauden takki näyttäytyvät hienoina verkkokaupoissa

Melkein mikä kerta kun tämä on päälläni joku kertoo kaunis, joista tämä on?. Vanha luottojakku voi käden käänteessä uuden ilmeen, kun irrotat napit ja koristelet takin ketjulla. Takin – http://www.takit.fi/ – alalaitaa kutsutaan (takin) helmaksi. Tykästyi vaikka kuluvan talvena ostamaani Vilan beigeen toppatakkiin, jota tulen käyttämään tänäkin talvena.

Takit

Takkia : http://www.takit.fi : valittaessa onkin syytä paneutua hupun istuvuuteen, mutta silmille putoava huppu tekevät takista käyttökelvottoman. Sitten pesin marseillesaippualla erittäin varovasti kylpyammeen pohjalla varoen venyttämästä tai vanuttamasta hiukkaakaan. Tarkista, jotta vetskari liukuu huomaamatta kiinni eikä takin sisävuori repsota ikävästi helmasta vai hihansuista.

Värit vaihtuvat tummempiin ja erityisesti mustaan, vain eroon tästä ei päästä. Ja silloin se ilosanoma oikeastaan takkiin liittyen. Kaulukseton sekä napiton, super yksinkertainen takki onkin tyylitietoinen valinta. Sateeseen ei kenties paras mahdollinen, mut en mä mitää sadettakkia aikonukkaa tuosta saaha.

Lisäksi mallistossa onkin molempia kankaita sikäli kauluspaitoina, vöinä, reppuina ja melkein sukkien kuosina.. En pidä kuvioista, minkä kontrastit ovat isot (musta-valkoinen). Sitä ei saa päästää kuivumaan. Takeissa ei oo liikaa yksityiskohtia, ainoastaan vähemmän onkin lisää -ajattelu onkin valttia. Syksyn ja talven muotiin pääset tutustumaan Muotipäivät by Fashion Unit -tapahtumissa syyskuussa Jyväskylässä, Lahdessa ja Helsingissä. Parkan idoli tulee 50-luvun Yhdysvaltojen armeijan lentohenkilökunnan vaatetuksesta.

( www.takit.fi/)
Tämä onkin juuri sitä mistä itsekin tykkään! Keräsin tähän omasta mielestäni tän syksyn ja vuoden sekä top-tuotteet. Ponchot pitävät pintansa syksyn viileydessä sekä housut ja farkut voidaan korvata useanlaisilla leggareilla, joiden kuosit ovat villin graafiset. Näitä on takin pituus ja napitus. Yleisilme on rento sekä naisellinen. Linjakkuus miellyttää silmää, ainakin minun silmiäni.

Takki

Uumaa korostava leveä vyö luo Celinen kokonaisuudesta hienostuneen. Mutta tänä talvena mennään näillä, plus tottakai tämä Nectarinesta löytynyt Peutereyn toppis, missä ei taatusti palele kovillakaan pakkasilla. Laadukkaan rotsin huomaa huolitelluista yksityiskohdista. Pue maskuliinisen bleiserin kanssa tyttömäin en pikkumekko kuin Hermés. / takit.fi / . Takin vyö voikin olla myöskin koriste. Olin miettinyt jo vuosia, että pitäisi ostaa uudet.

Kotiin, joka hengaritila alkaa olemaan kortilla johtuen allekirjoittaneen ikuisesta rakkaudesta takkeja kohtaan. Vedenpitävä takki on tärkeä prosenttimäärä asukokonaisuutta varsinkin viileissä sekä kosteissa oloissa. Muhkeat toppatakit ja nostalgiset tikkitakit kujeilevat ulkoilumuodissa.

Takit

On kyllä mahottoman hyvännäkönen takki! Ja omaan silmään keltaset housut ja turkisreunus näyttää huomattavan hyvältä yhdessä ja erikseen :D Tänään tuli kyllä pakottava tarve jälkeen katsastamaan tää takki ihan itsekin kauppaan, tämän verran hyvältä osoittaa sekä nahkatakkia oon jo hetken etsinytkin :P Ihan tyhmää, tutisen vielä täällä viltin alla sekä kuumetta neljättä päivää.

Kapealinjaisemmissa takeissa vyötäröä sekä olkapäitä korostetaan ongelmitta. Syksyn takkivalikoimissa nähdäänkin huomattavasti räikeitä kuoseja ja eloisia värejä.

Takit netissä

Mutta aion nyt vaikka lahjoittaa heidän odottaa nykyään pienen tovin ja tuuppaan tänne vuorokauden asun. Useilla vaatemerkeillä onkin oma versionsa parkasta sekä heidän hinnat saattavat vaihdella 50 eurosta 500 euroon. Kumpi vai kampi takki iskee enemmän? Monet teistä kiinnostuivat kovasti pari postaus sitten nähdystä tummansinisestä militäärihenkisestä takista.

Mielestäni hyvinkin upea kangas, etenkin jahka olin jo aikaisemmin päättänyt että haluan laittaa takkiin Fabriinasta, jo keväällä hankitut pitsivetoketjut. Onneksi tiedän sävyn olevan olemassa kun semmoisia vaatteita muutoin omistan :) Olen huomannut, niin että nykyään neljänkympin korvilla musta sävy alkaa näyttämään vähän kovalta, ainakin kasvoja vasten.

Väreinä vuorottelevat vaaleat sekä haalistuneet harmaan ja ruskean sävyt sekä murretut, hieman tummanpuhuvat sinisen, vihreän ja punaisen vivahteet. kotimaassa kylmä vuodenaika onkin pitkä sekä yhtä takkia saattaa joutua pitämään yhtäjaksoisesti kolmekin kuukautta, tällöin se luonnollisesti vaatii kestävyyttä. Toisaalta kuitenkin vaatteet ovat leikkaukseltaan siistejä on ne silti myöskin vihjailevia ja hienostuneen seksikkäitä.

Yves Saint Laurentin pusakka lainasi mallin Biker-tyylistä. Siitä alkaen takki onkin ollut Tukholmassa hitti. Päivitetyn mallin muoto on iisi ja pehmeälinjainen. Sunnuntaina lämpötila oli +13 sekä sadekuuroja saatiin vuorokauden aikana useampia. Olen löytänyt suuri määrä laadukasta, suomalaista tuotantoa olevaa takkia kirpputoreilta sekä kierrätystavarataloista pilkkahintaan. Suojasäällä lyhyempi jakkumalli lämmittää juuri kivasti, jahka taas kovilla pakkasilla pitempi malli suojaa myös reisiä.

Näin löydät täydellisen luottokumppanin. Reilu koko on kuitenkin parempi kuten liian tiukka, ainakin, jospa haluat pukea takin alle neuleen ja pidentää tän käyttöaikaa pitkälle syksyyn. sekä koko telineen kallein. Pienen anonyymiyden säilyttämiseksi puhutaan ainoastaan liikkeestä, jolla onkin toimipisteet kauppakeskuksessa Espoossa ja Helsingin ydinkeskustassa. Myös luumun- sekä viininpunainen ja malvansävyt ovatkin pinnalla, ne hurmaavat erityisesti juhlapukeutumisessa.

Takki ( takit.fi) tilanteeseen kuten tilanteeseeen.