Tag Archives: Talvitakki

Talvitakkeja

Viime talvena jahka takki jäi vain haaveeksi, jahka havahduin kylmien ilmojen jo saavuttua, jahka niistä ainoista kivoista takkiyksilöistä roikkui rekeillä enää noita superkokoja. Talvitakkien mallit ovatkin pitkään pysyneet klassisina. Ja sitten se Lindexin ohuttopattu, vähän parkamallinen kuparinhohtoinen takki, jota tuijottelen 6:n 12kk kuluttua edelleen ihastuneena, silti se onkin aika nähty jo. Pian olisi aika ajatella talvitakin hankintaa.

Talvitakki

Syyssateet ovat jo tulleet ja talvikin on pian jo ovella. -30 °C : Suomalaiset alkavat kuivata pyykkiä sisällä-40 °C : Suomen armeijan talviharjoitus perutaan liian lämpimän sään takia. -70 °C : Suomalaisilta palaa pinna kun Kossua ei voikin enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste.

Suomen armeijan talviharjoitus rupee. – http://www.takit.fi/talvitakki – . Talvitakki voikin olla kuitenkin kirkkaanvihreä, siinä tän ei välttämättä tarvitse koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän he näy varsinkaan pidemmän takin alta. -50 °C : Suomalaiset vuokraavat videoelokuvia ja pysyttelevät pidä sisällään. Villakangastakit sopivat parhaimmin vähemmän vaativiin olosuhteisiin. Viisastuin viimevuodesta senverran, jotta menin hankkimaan itselleni talvitakin näinkin hyvissä ajoin.

Talvitakit / www.takit.fi/talvitakki/ / netissä

Kylmiin olosuhteisiin sopivia takkeja on eri sorttisia, mutta pääsääntöisesti ne jaetaan villakangastakkeihin sekä toppatakkeihin. Talven pakkaset taittuvat paljon helpommin, kun ylläsi onkin lämmin sekä laadukas naisten talvitakki. Tilaa www.takit.fi/talvitakki/ myös takkiin sopivat bootsit, maiharit sekä toiset vuoden muotivaatteet. Valikoima kattaa eri sorttisia värejä, materiaalija sekä kokoja.

Minkä merkkinen talvitakki tää olisi?

Varmasti aivan kätevää, jospa palttoille on tilaa eteisessä. Tätä seurasi todellinen rakkaustakki, musta-valkoinen kalanruotokuvioinen naisellinen takki, mitä rakastin niin merkittävästi, niin että käytin tän rikki. Mikäs tän mukavampaa, jotta täällä tykätään takeista – periaatteessa. No okei menin minä jo yhden sellaisen salamarakkauspäissäni tekemään. Lämpö, käytännöllisyys sekä tyyli on myönnetty yhdistettyä kauniiksi naisten talvitakeiksi.

Talvimuodin talvitakki näkyvät mahtavina netissä

Niin ja menneiltä vuosilta tuttu makkaratoppaus käy taas. Ja kun tekevät itse, saa sellaisen kun haluaa! Joten eikun suunnittelemaan. Tuumataan vaatekaappia ja imutetaan vanhan takin alle usempi pusero ja olemme katu uskottavia julkkisten tyyliin -10 °C : Suomalaiset alkavat käyttää pitkähihaista paitaa.

takit.fi:llä voit löytää oman tyylisi vuoden kylmyyteen, sillä meillä onkin muhkea mallisto talvitakkeja, kuten villakangastakki-, toppatakki-, sekä parkatakkivalikoima.

Talvitakkeja

Onneksi vaikka tarjoaa muodikkaat vaatteet säähän kuin säähän sekä näin on myöskin talvipakkasten laita. . Käytännöllisyyden ei tartte kävästä tyylin edelle myöskään talvitakkien suhteen, sillä valikoimastamme löytyy toinen toistaan tyylikkäämpiä ja superlämpimiä talvitakkeja. Tää onkin myöskin mun ainut musta talvitakki mikä sinänsä onkin aika outoa. silloin kun ilmat viilenevät, on aika taas miettiä uuden talvitakin ostoa.

Ja roikkuuhan vinttikomerossani nykyään petroolinsininen vintagetekoturkki, joka on hemmetin kuuma sekä haisee oudosti öljyltä sekä hirmupakkasilla hyväksi huomattu, miesten untsikka. Pian ois aika ajatella talvitakin hankintaa. : takit.fi/talvitakki/ : . Talvitakki on täysin ehdoton ostaminen kotimaassa. Vielä muutamia vuosia sitten musta ja harmaa oli huomattavan hallitsevia sävyjä katukuvassa, vaan onneksi viimeisen aikoina myös me ihmiset olemme uskaltaneet rupee pukeutua värikkäämmin.

Olisi myös kätsyä, jos takit ois esimerkiksi mustia, mutta jostain syystä minulla ei oo ollut mustaa talvitakkia silloin lukiovuosien. Kaapissa minulla on vieläkään näiden lisäksi musta toppitakki pitkän mallinen, jonka onkin mukava vetäistä päälle milloin vaan, vain en oikein viihdy siinä mutta se onkin aika muodoton. Noh niin nykyisin puolessa välissä talvea vasta pääsen esittelemään talvitakkini, vaan parempi tämä myöhään kuin ei milloinkaan. Tänä talvena muodikkaat toppamateriaalit ovat metallinhohtoisia sekä merkit naisellisia.

Talvitakit netissä

Tuulenpitävät materiaalit, lämmin vuori sekä päätä suojaava huppu pitävät sinut lämpimänä lähes säässä kuin säässä. – Tuumaillaan oisko mistään varaa tinkiä, mut ennemin ostan vaikka sen hernekeittopurkin ja ruisleipää. Aijjoo, taisin vetää yläasteen- sekä lukion todella pitkälti yhdellä samalla mustalla toppatakilla… / www.takit.fi/talvitakki/ / . Tämä onkin helppo yhdistää arkeen kuten juhlaan ja vielä se on ainut juhlallisempi talvitakki mikä omistan.

Suomen ilmasto määrittelee usein tän, mitä milloinkin kandee pukea päälleen. Olkoonkin kauden trendiväri, kaipaa kaiken skarppaavaa, mustaa talvipalttoota. Talven pakkaset taittuvat huomattavasti helpommin, jahka ylläsi on superlämmin ja laadukas naisten talvitakki.

Talvitakit netissä

-70 °C : Suomalaisilta palaa pinna jahka Kossua ei voi enää säilyttää ulkona‎-273 °C : Absoluuttinen nollapiste. Talvitakki pystyy olla silti kirkkaanvihreä, mutta tän ei pakosti tartte koordinoida sisävaatteiden kanssa, eiväthän ne näy varsinkaan pidemmän takin alta.