Vihreä Kahvi

Onneksi tähän on nykyään ratkaisu! Vihreää kahvia ei paahdeta kuin normaalissa kahvinvalmistuksessa. He eivät ikinä nähneet mitään sellaista. Näin lihominen pysähtyy. Ne keräävät koko ajan positiivista palautetta ihmisiltä, mitkä onnistuivat laihtumaan. Antioksidanttina klorogeenihappo voi toki piristää ja ehkäpä vähän kiihdyttää aineenvaihduntaa (vihreän teen sisältämän katekiinin tavoin), vaan ihmelaihduttajaksi siitä ei ole.

Vihreä kahvi // kovin markkinoitu tuote Vihreästä kahvista voi olla apua painonalennuksessa, vain tätä ei ole tieteellisesti todistettu. Se ei kuitenkaan tarkoita, että saattaisi syödä jota vaan ja laihtuisi. Vaikkei se ole todiste mihinkään suuntaan, herättää tämä silti kysymyksen, miksi tutkimus tehtiin juuri Intiassa jos yhtiö sijaitsee toisella puolella maailmaa? Tutkimus ei raportoi minkäänlaisia sivuvaikutuksia.

Jos paino putoaa, tästä kuuluu täysi kunnia itselle. Tunsin itseäni terveeksi sekä minulla oli runsaasti energiaa koko ajan. Minkäänlaista yhteistä linjaa ei löydy, sekä silloin tällöin keskusteluita värittävät selkeästi markkinointimielessä kirjoitetut kommentit. Tämä  inspiroi toisia tutkijoita tekemään syvempiä tutkimuksia vihreästä kahvista.

Suositusannos onkin 1-2 kuppia päivässä. Minä en harrastanut liikuntaa, mutta laihduin! Ne ovat totaalisen turvallisia. Olen ihastunut! Uudet kapselit auttoivat pudottamaan 10 kg kuukaudessa jokaista ihmistä, joka on käyttänyt heitä. Hälytyskellojen pitäisi soida, kun: Tuotetta mainostetaan vaikein tieteellisin termein. Suositeltu päiväannos tuotteita yhdistettäessä yksi annospussi vihreää kahvia ja yksi Vihreä Kahvi –kapseli.

Vihreä kahvi ja tavallinen kahvi

Eri tuottajat markkinoivat vihreää kahvia vähän eri nimillä ja vaihtelevilla sisällöillä. Pakkauksen mukaan kapselit sisältävät pelkästään vihreää kahvia, eivät eläinperäisiä ainesosia, sokeria, soijaa, gluteenia, hiivaa taikka laktoosia.

Vihreä Kahvi

Kofeiinia ei oo missään vihreä kahvi -kapseleissa vai sitä onkin hyvin vähän. Kirsi listasi tyypillisen humpuukituotteen piirteet, sekä huomasimme, että kahvipapu-kapselit solahtavat kriteereihin yllättävän hyvin.

Kahvipavut kuivataan paahtamisen sijaan auringon lämmössä. Bikinit ovatkin ehtineet kesän aikana puristua pieniksi, ja töihin ja ruodulliseen rytmiin on palattava.